ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερνάντεζ προς στον κόσμο: «Σας αγαπώ πολύ ήδη – Θα σας δω σύντομα! (Vid)

Ο Κουβανός διαγώνιος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο των «πρασίνων» και τόνισε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση.

Ερνάντεζ προς στον κόσμο: «Σας αγαπώ πολύ ήδη - Θα σας δω σύντομα! (Vid)

Ο Κουβανός διαγώνιος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο των «πρασίνων» και τόνισε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουβανός παικταράς που ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι»:

«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι, είναι τρελοί και τους αγαπώ ήδη! Αυτή την ατμόσφαιρα θέλω, αυτό χρειάζομαι! Μου αρέσει να επικοινωνώ με τον κόσμο, οι φίλαθλοι είναι ο έβδομος παίκτης. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο στο βόλεϊ. Θέλω να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Όλοι θεωρούν ότι οι παίκτες είναι το πιο σημαντικό αλλά οι φίλαθλοι μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι.

Είχα και άλλες προσφορές αλλά επέλεξα τον Παναθηναϊκό λόγω του κόσμου. Θέλω να γράψουμε μαζί ιστορία! Σέβομαι τον κόσμο γιατί παίζω για τον κόσμο! Η ομάδα έκανε τη θυσία για να με φέρει και εγώ θα θυσιαστώ για την ομάδα. Όλοι πάλεψαν για να έρθω και το σέβομαι αυτό. Έρχομαι στον Παναθηναϊκό για τους φιλάθλους. Ο Ντάντε και ο Αγκάμεζ με έχουν ενημερώσει για την Ελλάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.