ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Ελέγξαμε το ματς με την άμυνα – Καλή επάνοδο στον Ηρακλή»

Ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος, αλλά και στη συγκέντρωση που έδειξαν οι «πράσινοι».

Βόβορας: «Ελέγξαμε το ματς με την άμυνα - Καλή επάνοδο στον Ηρακλή»

Ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος και στη συγκέντρωση που έδειξαν οι «πράσινοι», ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ευχόμενος την γρήγορη επιστροφή του «γηραιού» στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Είδαμε ένα ημίχρονο που ο Ηρακλής είχε πολλές δυνάμεις και έπαιξε με μεγάλη ένταση και χτύπησε όλα τα λάθη μας. Είχαμε πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ και ο Ηρακλής ήτα πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ήταν ξεκάθαρη και η έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή, αλλά εμείς μπήκαμε πολύ πιο συγκεντρωμένα, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στο τέλος ουσιαστικά μέσα από την άμυνά μας ελέγξαμε το παιχνίδι.

Θέλω να ευχηθώ ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια, είναι μία ιστορική ομάδα, μία ομάδα που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ και πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο στον Ηρακλή και καλή επάνοδο».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 168.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.