ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Ελέγξαμε το ματς με την άμυνα – Καλή επάνοδο στον Ηρακλή»

Ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος, αλλά και στη συγκέντρωση που έδειξαν οι «πράσινοι».

Βόβορας: «Ελέγξαμε το ματς με την άμυνα – Καλή επάνοδο στον Ηρακλή»

Ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος και στη συγκέντρωση που έδειξαν οι «πράσινοι», ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ευχόμενος την γρήγορη επιστροφή του «γηραιού» στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Είδαμε ένα ημίχρονο που ο Ηρακλής είχε πολλές δυνάμεις και έπαιξε με μεγάλη ένταση και χτύπησε όλα τα λάθη μας. Είχαμε πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ και ο Ηρακλής ήτα πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ήταν ξεκάθαρη και η έλλειψη δυνάμεων του Ηρακλή, αλλά εμείς μπήκαμε πολύ πιο συγκεντρωμένα, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στο τέλος ουσιαστικά μέσα από την άμυνά μας ελέγξαμε το παιχνίδι.

Θέλω να ευχηθώ ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια, είναι μία ιστορική ομάδα, μία ομάδα που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ και πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο στον Ηρακλή και καλή επάνοδο».

Το μέλλον του Μάικ Τζέιμς: Εκεί θα συνεχίσει!
Το μέλλον του Μάικ Τζέιμς: Εκεί θα συνεχίσει! 56.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...
ΣΧΟΛΙΑ