ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Panathinaikos και Γιοβάνοβιτς ποροποπερομπερομ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επιστροφή της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη και την αποθέωση του στρατηγού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Panathinaikos και Γιοβάνοβιτς ποροποπερομπερομ!

«Ούτε στο πιο τρελό σας όνειρο…», όπως τραγούδαγαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο. Εκεί που η ομάδα έριξε «τεσσάρα» στον ΠΑΣ και σφράγισε την επιστροφή της εκεί που ανήκει. Εκεί που έχει κάνει όργια όσα καμία άλλη ελληνική ομάδα.

Κύριοι ο Panathinaikos είναι εδώ, επέστρεψε και θα φθάσει εκεί που του αρμόζει. Το πρώτο βήμα έγινε φέτος, το μεγαλύτερο θα γίνει του χρόνου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ο άνθρωπος, που μεγαλώνει τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς πήρε ένα μπάχαλο και το έκανε σε λίγους μήνες μία ομάδα, που κρύβει την μπάλα και χαίρεται ο κόσμος να την βλέπει.

Το 4-0 χθες έμοιαζε λίγο θα μπορούσε να ήταν 5, 6-0, αφού το μάτι των παικτών του Παναθηναϊκού γυάλιζε και ξεχείλιζαν από πάθος. Ο Βιγιαφάνιες άνοιξε τον δρόμο και ακολούθησαν οι Μαουρίσιο, Καρλίτος, Χουάνκαρ και άρχισε το πάρτι στην Λεωφόρο.

Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του
Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του 2.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και το «Γιοβάνοβιτς ποροποροπερομπερομ», που ακούστηκε στο τέλος ήταν η απόλυτη δικαίωση για τον τεράστιο προπονητή και άνθρωπο. Η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και στα play off είναι πρώτη, αφού είναι η καλύτερη από όλους. Και αν δεν ήταν οι πιστολιές στην διάρκεια του πρωταθλήματος και οι 9 χαμένοι βαθμοί θα είχε και μικρότερη διαφορά από την πρώτη θέση.

Ο κόσμος και πάλι ελπίζει και πάλι βλέπει προοπτική και πάλι δεν χορταίνει να βλέπει την ομάδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του φετινού Παναθηναϊκού. Τώρα όλα για το κύπελλο, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά και όλα το καλοκαίρι, για να μπει η ομάδα στους ομίλους.

Θα πω αυτό που είπα και στην αρχή της σεζόν. Είναι ευλογία το ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Γιοβάνοβιτς και η επιλογή του ήταν απόλυτα πετυχημένη. Εγώ ήμουνα σίγουρος από το καλοκαίρι διότι τον ήξερα σαν προπονητή και πόσο καλός είναι, πλέον το έμαθε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού και τον έχει ήδη μέσα στην καρδιά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.