ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: «Πιστέψαμε στον στόχο μας και τα καταφέραμε» (Vid)

Στην πίστη που υπήρχε στην ομάδα για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, αναφέρθηκε ο Καρλίτος.

Καρλίτος: «Πιστέψαμε στον στόχο μας και τα καταφέραμε» (Vid)

Ο Ισπανός βρήκε δίχτυα μετά από αρκετούς μήνες, σκόραρε το 3-0 κόντρα στον ΠΑΣ και μετά το φινάλε, μίλησε για το στόχο της Ευρώπης που επιτεύχθηκε, αλλά και τα επόμενα ματς με τον ΠΑΟΚ, αρχικά για να κλείσουν θετικά τα πλέι οφ και στη συνέχεια τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι πάντα όμορφο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και να τους ικανοποιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο σου και να πιστεύεις σε αυτόν. Αν το πιστεύεις μέχρι το τέλος τότε θα είναι πιθανό να συμβεί, αν όχι τότε είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστέψαμε και τα καταφέραμε!

Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να σκοράρω κάθε ημέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι η δουλειά μου αυτή, το κάνω χρόνια αυτό και όταν το κάνω μπροστά στον κόσμο μας είναι ακόμα καλύτερο. Αρχικά πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να κοιμηθούμε καλά. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε την τακτική μας γι’ αυτό το παιχνίδι από αύριο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.