ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το Κύπελλο μπορεί να στείλει τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο αν η Ρέιντζερς πάρει το Europa League ο Κυπελλούχος Ελλάδος να γλιτώσει έναν προκριματικό.

Το Κύπελλο μπορεί να στείλει τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό

Το αποτέλεσμα του τελικού του Europa League είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τον προκριματικό από τον οποίο θα ξεκινήσει ο Κυπελλούχος Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, αν το τρόπαιο του Europa League πάει στα χέρια της Ρέιντζερς, κάτι που θα το ξέρουμε το βράδυ της Τετάρτης. Αν η κούπα πάει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, τότε δεν θα αλλάξει κάτι αναφορικά με τον γύρο που θα ξεκινήσει ο Κυπελλούχος το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Από την άλλη, αν ο πάρει η Ρέιντζερς, τότε τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν. Αυτό θα γίνει διότι η σκωτσέζικη ομάδα θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και έτσι θα αφήσει κενή την θέση που θα είχε στον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών, θέση που πήρε τερματίζοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν λοιπόν γίνει αυτό τότε θα ευνοηθεί ο Κυπελλούχος Ελλάδος, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσει έναν γύρο. Με τον τρόπο αυτό γίνεται σαφές ότι το τριφύλλι αποκτά ένα παραπάνω κίνητρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.