ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς στο τελευταίο «αντίο» στον Όσιμ (Pics)

Στο Σαράγεβο κηδεύτηκε ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Ίβιτσα Όσιμ, που απεβίωσε την 1η Μάϊου σε ηλικία 81 ετών.

Φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς στο τελευταίο «αντίο» στον Όσιμ (Pics)

Φίλοι, συγγενείς και εκατοντάδες θαυμαστές βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Σαράγεβο, για να αποχαιρετήσουν τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, Ίβιτσα Όσιμ.

Ο Βόσνιος τεχνικός απεβίωσε την Πρωτομαγιά σε ηλικία 81 ετών. Ο εκλιπόντας τεχνικός πριν τον Παναθηναϊκό, είχε περάσει από τον πάγκο της Παρτιζάν Βελιγραδίου και την Εθνική της άλλοτε ηνωμένης Γιουγκοσλαβίας, ενώ άφησε εποχή στην Αυστρία και στον πάγκο της Στούρμ Γκράτς, πριν κάνει ένα πέρασμα από την Ιαπωνία και την Εθνική ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...