ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός…θεσμός στην Αλεξανδρούπολη!

Το τμήμα Παραμπάντμιντον του «τριφυλλιού» κέρδισε και πάλι την παράσταση στην πρωτεύουσα του Έβρου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Παναθηναϊκός…θεσμός στην Αλεξανδρούπολη!

Δύο ασημένια μετάλλια και τρία χάλκινα για τον Παναθηναϊκό, που κατέκτησε την τρίτη θέση στη Γενική κατάταξη και είχε και πάλι τη σημαντική συμπαράσταση 30 οπαδών του.

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε και φέτος η παρουσία του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον που έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Σύλλογος κατέκτησε την τρίτη θέση όπως και πέρυσι στη γενική κατάταξη δείχνοντας την σταθερότητα του και κόντραρε τον πρωταθλητή Ηρόδικο και τον δευτεραθλητή Ήφαιστο Πατρών.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι» πήραν δύο ασημένια μετάλλια και τρία  χάλκινα μετάλλια. Τα δύο ασημένια μετάλλια ήρθαν από τον Παναγιώτη Κοντογιάννη σε ατομικό και ομαδικό. Στο ατομικό wh2 ο Πατρινός αθλητής του «τριφυλλιού» πήρε δύο βαθμούς έναν λιγότερο από τον Σταμάτη του Ήφαιστου Πατρών με 4-3 games και 130-105 πόντους.

Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Χριστόφορος πήρε το χάλκινο μετάλλιο με ένα βαθμό 3-4 games και 105-135 points ενώ ο έτερος Ηρακλειώτης του «τριφυλλιού», Νίκος Γαστεράτος, κατέλαβε την τέταρτη θέση με 0-6 games και 55-126 points

Στην κατηγορία wh1 ο Λευτέρης Φωκιανός στην πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι» πήρε την τέταρτη θέση στο ατομικό με ένα πόντο 2-6 games και 88-156  points.Σε ότι αφορά τον Νίκο Φύτρο ήταν πέμπτος με 0-6 games και  59-168 points. Στο διπλό o Παναγιώτης Κοντογιάννης ήταν μαχητικός μαζί με την Δήμητρα Κροκίδα του ΠΑΣΚΑ και πήραν το ασημένιο μετάλλιο έναντι της πρώτης δυάδας του Ηρόδικου με 2 βαθμούς, 4-2 games και 114-81 Points.

Επιπλέον η δυάδα Φωκιανού-Χριστοφόρου πήρε το χάλκινο μετάλλιο με έναν βαθμό, 2-4 games και 85-113 points. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η δυάδα Γαστεράτου-Φύτρου με 0-6 games και 59-126 points.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ηρώ Μαλλιαρού έμεινε ικανοποιημένη από την προσπάθεια του τμήματος και σίγουρα το γεγονός ότι η ομάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα για δεύτερη μόλις διοργάνωση είναι άκρως ενθαρρυντικό για την συνέχεια.

Τέλος, για ακόμα μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αλεξανδρούπολη ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης,  καθώς περισσότεροι από 30 «αιώνια πιστοί» βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας με ποικίλους τρόπους. Πέραν της στήριξης στο γήπεδο, υποδέχτηκαν την αποστολή και την μετέφεραν από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το τμήμα.

Μεγάλος απόντας ο Κώστας Κατωπόδης που ήταν άρρωστος και η ομάδα του αφιέρωσε τα μετάλλια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.