ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με την ποιότητα και την έδρα της Χάντερσφιλντ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με την ποιότητα και την έδρα της Χάντερσφιλντ

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε παιχνίδια και δυνατές αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, με το βλέμμα να στρέφεται σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Χάντερσφιλντ – Λούτον και την οποία μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές εταιρίες. Πάμε να την αναλύσουμε. 

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου, Χάντερσφιλντ και Λούτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και αναζητούν σήμερα το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στον τελικό. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές νίκες για τη Χάντερσφιλντ, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας συμπληρώσει οκτώ παιχνίδια αήττητη. Θέλει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της, εκεί παραμένει αήττητη στα 13/14 πιο πρόσφατα ματς. 

Από την πλευρά της η Λούτον δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο πρώτο μεταξύ τους ματς, γνωρίζει πως έχει σήμερα δύσκολη αποστολή. Μάλιστα εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικότεροι, στην έδρα τους παρουσιάζουν δυνατό πρόσωπο και έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα τους στηρίξουμε. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...