ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Την ενοχή του Αναγνωστόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας: Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την ώρα της δολοφονίας

Η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κακοποίηση ζώου με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Την ενοχή του Αναγνωστόπουλου ζήτησε η εισαγγελέας: Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την ώρα της δολοφονίας

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητώντας την ενοχή του για τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Τα γεγονότα είναι αυταπόδεικτα, εκκωφαντικά»: Με αυτή την έκφραση ξεκίνησε την τοποθέτηση της τονίζοντας ότι διετέλεσε το έγκλημα με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως είπε, ψάχνει ακόμα να βρει την αιτία που ο κατηγορούμενος σκότωσε τη σύζυγό του εκφράζοντας την πεποίθηση ότι είχε δόλο, καθώς τη στιγμή της δολοφονίας ενώ θα μπορούσε να κάνει πίσω, δεν έκανε ούτε στιγμή, αλλά σταμάτησε μόνο όταν η Καρολάιν ήταν νεκρή. Στο σημείο αυτό επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση που περιγράφει πώς ξεψύχησε η 20χρονη .

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με όλο το σεβασμό στον κατηγορούμενο, όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αν έχει επαφή με την πραγματικότητα, πώς το έχει μέσα στο κεφάλι του. Εγώ διατυπώνω την σκέψη ότι ο φόνος έγινε δια ασήμαντη αφορμή», τόνισε η εισαγγελέας υπογραμμίζοντας ότι «καταλύει κατά την γνώμη μου το εν βρασμώ ψυχής».

Επισήμανε δε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έχει την αίσθηση της συντριβής και ότι ήταν σε ηρεμή ψυχική κατάσταση με δόλο να συγκαλύψει το έγκλημα.

Παράλληλα, η εισαγγελέας ανέφερε ότι «έχει πολύ ενδιαφέρον το πως ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στο έγκλημα, ενώ έχει πολύ υψηλό νοητικό επίπεδο υποβάθμιζε διαρκώς το έγκλημα που έπραξε».

«Έχει την ανάγκη να είναι ο κυρίαρχος των πραγμάτων, όλα περιστρέφονται γύρω από το εγώ του», τόνισε.

Συμπλήρωσε ότι αν υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα εγκλήματα είναι ότι ο κατηγορούμενος υποτιμά τη νοημοσύνη των άλλων.

«Έφτιαξε ένα σκηνικό. Άσκησε αδικαιολόγητη βία προκειμένου να μας πείσει ότι οι ληστές τα προκάλεσαν. Δεν είχε όμως καταλάβει ότι τα ψηφιακά αρχεία θα έλεγαν την αλήθεια με ακρίβεια δευτερολέπτου….Προτείνω να κηρυχθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κακοποίηση ζώου με ποινή ισόβιας κάθειρξης με όσα προβλέπονται από το νόμο», κατέληξε.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...