ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε Διαμαντίδη ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπήκε στην πρώτη 20άδα των παικτών με τα περισσότερα κοψίματα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, πιάνοντας μάλιστα τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην «πράσινη» λίστα.

Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε Διαμαντίδη ο Παπαγιάννης

Στο ματς κόντρα στον Ηρακλή, ο Γιώργος Παπαγιάννης κατάφερε να πιάσει στη σχετική λίστα με τα κοψίματα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μπήκε στην 20άδα των μπλοκέρ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και έφτασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην τρίτη θέση της αντίστοιχης, «πράσινης» λίστας. Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά από 26 χρόνια και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που αναδείχτηκε κορυφαίος μπλοκέρ της κανονικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγιάννης με τα δύο μπλοκ που έκανε στο Ιβανώφειο έφτασε τα 157. Μάλιστα αυτό το επίτευγμα ο Έλληνας σέντερ το κατάφερε σε 131 αγώνες με τα πράσινα, ενώ ο «3D» το έκανε σε 397 αγώνες.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.