ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με «μίνι» rotation στην Τούμπα – Ενόψει και του τελικού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό και στην Τούμπα. Χωρίς πολλές αλλαγές, για να κλείσει η χρονιά όσο πιο ψηλά βαθμολογικά.

Με «μίνι» rotation στην Τούμπα - Ενόψει και του τελικού

Το βλέμμα όλων στον Παναθηναϊκό είναι στραμμένο στον τελικό του επόμενου Σαββάτου (21/5) κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέχει να κλείσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά μπορεί.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό και στο τελευταίο ματς των πλέι οφ στην Τούμπα και αγωνιστικά οι «πράσινοι» δεν θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές.

Φυσικά ο Γιοβάνοβιτς έχει καταστρώσει κάποια πλάνα στο μυαλό του, αλλά προσέχει για να έχει. Στο «τριφύλλι» αγωνιστικά προβλήματα πέρα απ΄ τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη δεν υπάρχουν και η ενδεκάδα που θα παραταχθεί το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα θα είναι μια μίξη, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές βασικούς και εκείνους που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά ως τώρα, με το τεχνικό τιμ να θέλει να δει φρεσκάδα, αλλά και υψηλό βαθμό ετοιμότητας για το τελευταίο και πιο κρίσιμο ματς της σεζόν του ερχόμενου Σαββάτου, που θα κριθεί και ο τίτλος του κυπελλούχου.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...