ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημα παρελθόν ο Χ. Ανδρεόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τάραντο.

Επίσημα παρελθόν ο Χ. Ανδρεόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2022-23 καθώς «μετακομίζει» στην Ιταλική Πρίσμα Τάραντο. Χαράλαμπε σε ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά σου στο Σύλλογο και για όλες τις στιγμές υπερηφάνειας!

Πρόκειται για έναν αθλητή που χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο και αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Λιγκ Καπ και στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Καλή επιτυχία Χαράλαμπε! Δεν είναι αντίο… είναι εις το επανιδείν»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...