ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα: «Η ομάδα που αγάπησα με έκανε νταμπλούχα – Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός μας»! (Pic)

Τα συναισθήματα της κατέγραψε η Πέννυ Ρόγκα, μετά την κατάκτηση του νταμπλ, από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ρόγκα: «Η ομάδα που αγάπησα με έκανε νταμπλούχα - Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός μας»! (Pic)

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών, έκλεισε με συναρπαστικό τρόπο και δύο τίτλους τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις και η έμπειρη λίμπερο των «πρασίνων» με μια συγκλονιστική ανάρτηση, κατέγραψε τα συναισθήματά της.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Πέννυ Ρόγκα:

«Ο Παναθηναϊκός μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου, με αγκάλιασε και με αγάπησε όσο κανένας άλλος. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις, πάντα όμως ήμασταν ένα, μια οικογένεια.

Το 2014 ήμασταν στους τελικούς και χάσαμε το πρωτάθλημα παλεύοντας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ο κόσμος μας στήριξε και μας αγκάλιασε. 3 χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός μας έπεσε κατηγορία και το 2018-19 παίζοντας στην pre- league τον ανεβάσαμε ξανά στα σαλόνια της Α1. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα τον φτάσουμε ψηλά και θα τον κάνουμε πρωταθλητή.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

11 χρόνια μετά ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός κι εγώ να βρίσκομαι στην ομάδα που αγάπησα και να δηλώνω νταμπλούχα! Τα συναισθήματα αμέτρητα και απερίγραπτα! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριές μου, σε όλο το προπονητικό team από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα και στους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και σε αυτούς που έβαλαν τα χρήματά τους και βοήθησαν την ομάδα από διαφορετικό πόστο.

Τέλος οφείλω να αναφερθώ στους οπαδούς μας που ήταν παρόντες πάντα και παντού. Είναι η δύναμή μας! Και μην ξεχνάτε: «Εγώ θα σ’ αγαπώ και μην σε νοιάζει…» Αυτός είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας! Double 2021-22»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...