ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την τελευταία αγωνιστική που έρχεται λίγες μέρες πριν το ματς της χρονιάς και γι’ αυτό όλοι πρέπει να είναι… ψυλλιασμένοι.

Ας είναι προσεκτικοί στην Τούμπα γιατί οι εποχές είναι… περίεργες

Μπορεί να το… ξεχνάμε, αλλά αύριο στην Τούμπα υπάρχει ματς. Ναι ο τελικός είναι στο μυαλό όλων, φάνηκε αυτό και με τον… παροξυσμό για τα εισιτήρια και το sold out, πλην όμως για να πάει ο Παναθηναϊκός όπως πρέπει στον τελικό του Σαββάτου οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός αύριο στην Τούμπα. Σε όλους τους τομείς.

Καταρχάς σε θέματα τραυματισμών. Έτσι κι αλλιώς ο Γιοβάνοβιτς θα προχωρήσει σε rotation και μάλιστα εκτεταμένο όπως φαίνεται για πρώτη φορά φέτος. Αυτό πρέπει να κάνει και για να μην υπάρξουν τραυματισμοί και για να είναι φρέσκοι οι βασικοί πυλώνες της φετινής ομάδας.

Αλλά κι απ’ αυτούς που θα παίξουν στην Τούμπα κανείς δεν… περισσεύει. Σε έναν τελικό, με τις ιδιαιτερότητες που έχει, μπορεί να χρειαστεί ο καθένας.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας είναι προσεκτικοί οι παίκτες, όμως, και στα μαρκαρίσματά τους και να μη δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στον Σλοβένο διαιτητή που ορίστηκε να στερήσει από κάποιον τη συμμετοχή στο ματς του Ολυμπιακού Σταδίου. Δυστυχώς όσα βήματα κι αν έκανε η ομάδα αγωνιστικά, οι εποχές που τον στόχευαν οι διαιτητές δεν πέρασαν. Το είδαμε μέσα στη χρονιά πολλές φορές.

Το είδαμε φυσικά και στην προηγούμενη επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και ας σφύριζε ξένος διαιτητής. Καραμπινάτο πέναλτι στον Αϊτόρ δεν δόθηκε. Ο ορισμός της παράβασης. Με το σκορ στο 0-1, που αν δινόταν πέναλτι και έμπαινε, ο Παναθηναϊκός θα είχε πάρει διπλό. Και τώρα θα ήταν δεύτερος!

Επειδή οι εποχές είναι περίεργες και στον ΠΑΟΚ η πίεση έχει συσσωρευτεί, με το Κύπελλο να είναι για εκείνους πλέον πιο σημαντικό από κάθε άλλη χρονιά, ας πάνε ψυλλιασμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ούτε διαμαρτυρίες, ούτε σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε… πολλά – πολλά με τον διαιτητή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί παραμονές ενός τελικού.

Ένα ματς είναι, 90 τελευταία λεπτά στο πρωτάθλημα, θα είναι σίγουρα καλή η δεύτερη θέση για το γόητρο, αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι το Κύπελλο το ερχόμενο Σάββατο. Και είπαμε, σε έναν τελικό δεν περισσεύει κανείς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...