ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυγενάκης: «Υπάρχουν λύσεις για το ΟΑΚΑ, την ΚΑΕ ΠΑΟ και τα ερασιτεχνικά αθλήματα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στο θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Αυγενάκης: «Υπάρχουν λύσεις για το ΟΑΚΑ, την ΚΑΕ ΠΑΟ και τα ερασιτεχνικά αθλήματα»

Διαβάστε μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

Για την συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός«Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε τα τελικά και ευχάριστα νέα για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Έχουμε δουλέψει και βρει ικανοποιητικές λύσεις, που θα συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες και με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, με την Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ και την ΕΟΕ, αλλά και με την ΕΟΚ, που έχει τις διοικητικές εγκαταστάσεις εντός του χώρου».

Για την αποχώρηση ομοσπονδιών από το ΟΑΚΑ: «Κανείς δεν θα μείνει απ’ έξω. Σέβομαι την αγωνία των Ομοσπονδιών, όλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά δεν θέλω να υπάρχει ανησυχία. Άλλωστε, είμαστε πλέον συζητητές και πολύ στενοί.

Πριν από ένα μήνα στην Πάτρα, στην εκδήλωση για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο, που δεν είχε εκπονήσει ποτέ η χώρα μας -και θα συνεχιστεί στην Κομοτηνή, αλλά και άλλες πόλεις τις Ελλάδας-, όποιος παρακολούθησε τη συζήτηση θα έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούγοντας όλους τους ομιλητές θα αντιλήφθηκαν άπαντες ότι πρόκειται για μία συνεργασία έντιμη. Αναγνώρισαν τη δουλειά μας, επομένως δεν υπήρχε περίπτωση επ’ ουδενί να νιώσουν εκτεθειμένοι ή ακόμα περισσότερο να μείνουν «άστεγοι», όπως κάποιοι τόλμησαν να πουν, διότι δεν είχαν την ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Η Πολιτεία και ο ίδιος πρωθυπουργός μεριμνούμε για να μπουν όλα στη σειρά τους και να έχουμε χαρά και χαμόγελα από όλες τις πλευρές».

Για την αναβάθμιση και την ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων: «Ήδη προχωρούμε με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στην ανανέωση των στιβικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σταδίου, που έχουν να εκσυγχρονισθούν από το 2004. Οι κολυμβητικές εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, με τη συνεργασία της LamdaDevelopment.

Προσπαθούμε να δώσουμε παντού λύσεις, αλλά δεν καλύπτεται το κενό 17-18 ετών, μέσα σε μερικούς μήνες. Από όλα αυτά ξεχωρίζω ένα μεγάλο πρότζεκτ που ξεκινήσαμε από το μηδέν, ως ιδέα. Αναφέρομαι στο Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο σε στενή συνεργασία του ίδιου του Πρωθυπουργού, της Περιφέρεια Αττικής, του Δήμου Ραφήνας και φυσικά του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...