ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και 100.000 εισιτήρια να υπήρχαν για τον τελικό, θα τελείωναν σε μία ώρα

Η... παράνοια για τον τελικό του Σαββάτου θυμίζει άλλες εποχές.

Και 100.000 εισιτήρια να υπήρχαν για τον τελικό, θα τελείωναν σε μία ώρα

Αυτό που συμβαίνει εδώ και μερικές μέρες με τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος είχαμε χρόνια να το ζήσουμε. Καμία εντύπωση δεν μου κάνει που λίγη ώρα μετά τη διαδικτυακή τους κυκλοφορία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out. Ο κόσμος βρίσκεται σε… παράκρουση και δεν είναι μόνο κόσμος που τον βλέπεις συνέχεια στο γήπεδο.

Καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει από τα όσα κυκλοφορούν ή όσα σου… ζητούν. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας θέλουν να βρίσκονται το Σάββατο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δουν τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί το Κύπελλο. Τους “έψησε” για τα καλά η φετινή ομάδα, είναι και πολλά τα οχτώ χρόνια μακριά από τίτλους.

Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ότι αναζητούν τρόπο για να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και οικογενειάρχες μαζί με τα παιδιά τους. Είναι προφανείς οι λόγοι που μας κάνει εντύπωση: στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τελικούς… ντροπής και όχι τελικούς – γιορτή. Οι εξελίξεις εδώ και μερικούς μήνες, έστω και αν αυτές προήλθαν μέσω ενός θανάτου ενός 19χρονου παιδιού, κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να παρακολουθήσει έναν αγώνα με ασφάλεια. Μακάρι να δικαιωθούν όλοι το Σάββατο και να μη συμβεί το παραμικρό στο ΟΑΚΑ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί το νούμερο να φαίνεται υπερβολικό, όμως απ’ αυτά που αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, ακόμα και 100.000 εισιτήρια να είχε διαθέσιμο ο Παναθηναϊκός, θα εξαντλούνταν σε λίγες ώρες. Μιλάμε για… παράνοια.

Θυμίζει μέρες που το κλειστό του μπάσκετ γέμιζε με περισσότερους από 18.000 φιλάθλους και πολλές χιλιάδες ακόμα που δεν είχαν καταφέρει να μπουν για να δουν την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.