ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και 100.000 εισιτήρια να υπήρχαν για τον τελικό, θα τελείωναν σε μία ώρα

Η... παράνοια για τον τελικό του Σαββάτου θυμίζει άλλες εποχές.

Και 100.000 εισιτήρια να υπήρχαν για τον τελικό, θα τελείωναν σε μία ώρα | panathinaikos24.gr

Αυτό που συμβαίνει εδώ και μερικές μέρες με τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος είχαμε χρόνια να το ζήσουμε. Καμία εντύπωση δεν μου κάνει που λίγη ώρα μετά τη διαδικτυακή τους κυκλοφορία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out. Ο κόσμος βρίσκεται σε… παράκρουση και δεν είναι μόνο κόσμος που τον βλέπεις συνέχεια στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει από τα όσα κυκλοφορούν ή όσα σου… ζητούν. Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας θέλουν να βρίσκονται το Σάββατο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δουν τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί το Κύπελλο. Τους “έψησε” για τα καλά η φετινή ομάδα, είναι και πολλά τα οχτώ χρόνια μακριά από τίτλους.

Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ότι αναζητούν τρόπο για να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και οικογενειάρχες μαζί με τα παιδιά τους. Είναι προφανείς οι λόγοι που μας κάνει εντύπωση: στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τελικούς… ντροπής και όχι τελικούς – γιορτή. Οι εξελίξεις εδώ και μερικούς μήνες, έστω και αν αυτές προήλθαν μέσω ενός θανάτου ενός 19χρονου παιδιού, κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να παρακολουθήσει έναν αγώνα με ασφάλεια. Μακάρι να δικαιωθούν όλοι το Σάββατο και να μη συμβεί το παραμικρό στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί το νούμερο να φαίνεται υπερβολικό, όμως απ’ αυτά που αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, ακόμα και 100.000 εισιτήρια να είχε διαθέσιμο ο Παναθηναϊκός, θα εξαντλούνταν σε λίγες ώρες. Μιλάμε για… παράνοια.

Θυμίζει μέρες που το κλειστό του μπάσκετ γέμιζε με περισσότερους από 18.000 φιλάθλους και πολλές χιλιάδες ακόμα που δεν είχαν καταφέρει να μπουν για να δουν την ομάδα.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close