ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!

Τα 59 μέλη που κατέθεσαν αγωγή κατά του Παναθηναϊκού με στόχο να μην επικυρωθεί η απόφαση της ΓΣ, πέτυχαν την αναβολή από το Διοικητικό Εφετείο για τον Φλεβάρη του 2023.

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!

Το πρωί της Τρίτης (17/5) επρόκειτο το Διοικητικό Εφετείο να επικυρώσει την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά και να κινηθούν όλες οι ενέργειες σχετικά με το πρότζεκτ.

Ωστόσο τα 59 μέλη δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τον Φλεβάρη του 2023 την εκδίκαση που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή.

Στην αγωγή που κατέθεσαν σήμερα το πρωί, ζητούν την ακύρωση όλης της γενικής συνέλευσης, με το πρόσχημα ότι το πρότζεκτ Βοτανικός έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι όσων ψήφισαν, αλλά κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά και την εξέλιξη αυτή επικρατεί ανησυχία, καθώς η κίνηση των «59» που σαμποτάρουν με τέτοιο τρόπο την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχουν προσωρινά τον στόχο τους, που ήταν η αναβολή της επικύρωσης κι ενώ επρόκειτο να ακολουθήσουν οι υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...