ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!

Τα 59 μέλη που κατέθεσαν αγωγή κατά του Παναθηναϊκού με στόχο να μην επικυρωθεί η απόφαση της ΓΣ, πέτυχαν την αναβολή από το Διοικητικό Εφετείο για τον Φλεβάρη του 2023.

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023! | panathinaikos24.gr

Το πρωί της Τρίτης (17/5) επρόκειτο το Διοικητικό Εφετείο να επικυρώσει την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά και να κινηθούν όλες οι ενέργειες σχετικά με το πρότζεκτ.

Δεν τα κατάφερε
Δεν τα κατάφερε 668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο τα 59 μέλη δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τον Φλεβάρη του 2023 την εκδίκαση που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή.

Στην αγωγή που κατέθεσαν σήμερα το πρωί, ζητούν την ακύρωση όλης της γενικής συνέλευσης, με το πρόσχημα ότι το πρότζεκτ Βοτανικός έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι όσων ψήφισαν, αλλά κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.

Μετά και την εξέλιξη αυτή επικρατεί ανησυχία, καθώς η κίνηση των «59» που σαμποτάρουν με τέτοιο τρόπο την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχουν προσωρινά τον στόχο τους, που ήταν η αναβολή της επικύρωσης κι ενώ επρόκειτο να ακολουθήσουν οι υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close