ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Γιόβιτς

Πρόωρα ολοκληρώνεται η σεζόν για τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Στην θέση του ο Νέντοβιτς για τα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Γιόβιτς

Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν θα καταφέρει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ούτε στη διαδικασία των πλέι οφ. Ο Σέρβος γκαρντ έχει υποστεί θλάση στην αριστερή γάμπα και έτσι τίθεται νοκ άουτ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος θα συμπληρώσει την εξάδα των ξένων στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Επομένως, όλα δείχνουν πως η εξάδα των ξένων του «τριφυλλιού» στην τελική ευθεία της σεζόν θα απαρτίζεται από τους: Πέιτον Σίβα, Νεμάνια Νέντοβιτς, Ντάριλ Μέικον, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειώσουμε πως ο τελευταίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (17/5), καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, ενώ εκτός έμεινε και ο Βασίλης Καββαδάς, που είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άρη (θλάση στην αριστερή γαστροκνημία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...