ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σπουδαία μεταγραφή με Γκιώνη για το «τριφύλλι»!

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε το τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Παναγιώτη Γκιώνη για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Σπουδαία μεταγραφή με Γκιώνη για το «τριφύλλι»!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στην ομάδα της καρδιάς του! Σπουδαία κίνηση από τον Ερασιτέχνη, που ισχυροποιεί το τμήμα πινγκ πονγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια τεράστια προσθήκη προχώρησε ο Σύλλογος καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής υπέγραψε στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί και θα αγωνιστεί με το «τριφύλλι» στο στήθος στο Κύπελλο Ελλάδας, το Κύπελλο Αττικής και το ατομικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώ στο πρωτάθλημα θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην πολωνική Λίγκα.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης γεννήθηκε το 1980 είναι σταθερό στέλεχος της Εθνικής ομάδας και έχει πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και παγκόσμια πρωταθλήματα (16 συμμετοχές) αλλά και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα (15 συμμετοχές).

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίζει επαγγελματικά από 21 ετών σε Γαλλία και Γερμανία και έχει ένα τεράστιο βιογραφικό με πλήθος επιτυχιών και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 21 χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε σε ηλικία 12 ετών αφού αναδείχτηκε χρυσός Βαλκανιονίκης U15.

Ξεχωρίζει το χρυσό μετάλλιο που είχε στους Μεσογειακούς αγώνες της Πεσκάρα το 2009 αλλά και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 στο ομαδικό και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση στο ατομικό. Αξιοσημείωτη ήταν και η επιτυχία του το 2013 με την Angers να έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ το 2015 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο European Cup

Το υψηλότερο ranking του ήταν τον Νοέμβριο του 2014 όταν και βρισκόταν στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Το 2018 και το 2019 ήταν νικητής στο  ITTF Challenge Croatia Open ενώ το 2014 κατέλαβε την 9η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Τόκιο».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com: «Είναι μεγάλη χαρά αλλά και τιμή που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της ομάδας της καρδιάς μου, που την υποστηρίζω από τότε που γεννήθηκα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ερασιτέχνη για τη δυνατότητα που μου δίνει να αγωνιστώ για την ομάδα που αγαπάω»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...