ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Το σημερινό ματς δεν μας αντιπροσωπεύει»

Δεν ικανοποίησε η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τι είπε ενόψει τελικού το ερχόμενο Σάββατο.

Γιοβάνοβιτς: «Το σημερινό ματς δεν μας αντιπροσωπεύει»

Δεν ικανοποίησε η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τι είπε ενόψει τελικού το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Πιστεύω πως απλά σαν ομάδα δεν ανταποκριθήκαμε καλά από την αρχή σε έναν τρόπο παιχνιδιού που μπορεί να δυσκόλεψε κάποιους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεζε και εμείς δεν είχαμε απάντηση στην κατοχή η να μεταφέρουμε το ματς στη επίθεση. Δεχθήκαμε δύο γκολ, δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ». 

Για το αν σκεφτόταν οι παίκτες τον τελικό: «Όσο ισχύει αυτό σε εμάς ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει αυτή η δικαιολογία. Τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Είχε περισσότερη διάθεση ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ και γι΄ αυτό μας κέρδισε. Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.892 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σίγουρα είναι μια καλή εξέλιξη για εμάς, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Στη διάρκεια των play offs ήμασταν ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε αποτελέσματα. Στην πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε. Το σημερινό ματς δεν μας αντιπροσωπεύει. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

Για το ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούσαν το όνομά του:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αυτό που είναι στο γήπεδο. ο προπονητής είναι συνδετικός κρίκος. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία και πέτυχε την έξοδο στην Ευρώπη ήταν γιατί είχε καλούς παίκτες. Έχουμε χρόνο ακόμη για τον τελικό»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...