ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Εγινε «ζημιά» με Μακέντα, είναι άλλη… φάση ο τελικός

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει για το ματς της Τούμπας, την αφέλεια του Ιταλού επιθετικού που κοστίζει και τα διαφορετικά δεδομένα ενόψει ΟΑΚΑ.

Εγινε «ζημιά» με Μακέντα, είναι άλλη… φάση ο τελικός

Δεν έπαθε και καμία φοβερή ζημιά ο Παναθηναϊκό επειδή έχασε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Τρίτη το βράδυ. Το διακύβευμα του αγώνα αφορούσε κατά κύριο λόγο το να… πάρουν ανάσες οι παίκτες που είναι επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα ματς του μίνι πρωταθλήματος και των ημιτελικών του Κυπέλλου, από τη στιγμή που η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη είχε ήδη επιτευχθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, και σε λίγες ημέρες υπάρχει στο κάδρο ο τελικός του ΟΑΚΑ και η διεκδίκηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.

Το μικρότερο κακό ήταν για τον Παναθηναϊκό το του αήττητου σερί στη διαδικασία των πλέι οφ του πρωταθλήματος και η καθαρή του ήττα. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η ενδεκάδα που παρέταξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμπεριείχε εννέα αλλαγές βασικών παικτών και οι δύο που διατηρήθηκαν σε αυτήν (Σένκεφελντ και Γκατσίνοβιτς) έγιναν αλλαγή μετά από μία ώρα παιχνιδιού, καταδεικνύει ότι ο βασικός στόχος ήταν το να μοιραστεί ο χρόνος.

Η ζημιά που έγινε ήταν άλλη και αφορά στην απουσία του Φεντερίκο Μακέντα από τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός επιθετικός μπήκε στο γήπεδο της Τούμπας στο 75’ και δεκαπέντε λεπτά μετά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά, που διεκδικούσε με αξιώσεις θέση βασικού στον τελικό, ενόσω ο Καρλίτος δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Ιωαννίδης ακόμα και να προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος δεν θα έχει στα πόδια του επαρκές διάστημα προπονήσεων, ο Ιταλός επιθετικός λειτούργησε με εκνευριστική αφέλεια και τέθηκε εκτός μάχης. Α, ρε Μακέντα…

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με Μακέντα ή χωρίς Μακέντα, ωστόσο, ο τελικός είναι άλλη… φάση. Ενα εντελώς διαφορετικό ματς, στο οποίο θα δούμε έναν Παναθηναϊκό με κίνητρο και πάθος στο μάξιμουμ, με τον κόσμο του τριφυλλιού να στήνει το δικό του πάρτι στις εξέδρες και να σπρώχνει τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως μόνο αυτός ξέρει.

Οποιοι θεωρούν ότι υπάρχει συσχέτιση των δύο αγώνων με τον ΠΑΟΚ, πλανώνται πλάνην οικτράν. Εδώ είμαστε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...