ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήρθε, είδε και φεύγει ο Γιόβιτς με μηδαμινή παρουσία

Ο Σέρβος ήταν ρίσκο από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε με την «πράσινη» φανέλα, ωστόσο οι ευπάθεια στους τραυματισμούς δεν τον διευκόλυναν στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ήρθε, είδε και φεύγει ο Γιόβιτς με μηδαμινή παρουσία

Μια εβδομάδα μετά την έλευση του νέου έτους, ο Στέφαν Γιόβιτς ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ως μια λύση που θα μπορούσε να προσφέρει… αλλά πέντε μήνες μετά, ο Σέρβος γκαρντ με την ευπάθεια στους τραυματισμούς και το «βαρύ» βιογραφικό όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει χωρίς να προσφέρει το παραμικρό.

Ο ερχομός του στην ομάδα ήταν από την αρχή ένα μεγάλο ρίσκο, ερχόταν με περγαμηνές και αστερίσκους λόγω του παρελθόντος με τους τραυματισμούς, οι «πράσινοι» ήλπιζαν να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα με ορίζοντα τη φετινή σεζόν και με προοπτική αν πήγαινε καλά η παρουσία του φέτος, να συνεχιζόταν και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, πολλά πράγματα στη ζωή δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, με τον Σέρβο να μην μπορεί να αποδώσει, να μην γίνεται επιδραστικός στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» και με τα προβλήματα με τους τραυματισμούς που είχε, έμεινε ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη διάρκεια που αγωνίστηκε σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα, η συνεισφορά του ήταν πενιχρή, με τον άλλοτε Σέρβο γκαρντ να έχει μια άχρωμη και άγευστη παρουσία.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Γιόβιτς δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ποιος ο λόγος άλλωστε, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει ήδη στην προσθήκη του Σίβα, ενώ για τη νέα σεζόν θα υπάρξει εκ νέου προγραμματισμός, με τον Σέρβο να αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν από το «τριφύλλι», με την τελευταία του συμμετοχή να είναι όπως όλα δείχνουν αυτή στο ματς κόντρα στον Ηρακλή, τα λιγοστά λεπτά που του έδωσε χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Βόβορας πριν τον αποσύρει στον πάγκο, λόγω ενοχλήσεων που τον έθεσαν νοκ άουτ για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων για τη φετινή σεζον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.