ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Βουλή η διάταξη παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό – Τι προβλέπει η σύμβαση

Λεπτομέρειες απομένουν για να περάσει οριστικά και να επικυρωθεί η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 έτη. Η διάταξη κατατέθηκε στη Βουλή και τίθεται προς ψήφιση.

Στη Βουλή η διάταξη παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό - Τι προβλέπει η σύμβαση

Θέμα χρόνου είναι η επισφράγιση της συμφωνίας με το ΟΑΚΑ ώστε να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια.

Κατά τη χθεσινή ημέρα, κατατέθηκε στη Βουλή και θα τεθεί για ψήφιση η σχετική διάταξη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο «τριφύλλι» και σε αυτή περιλαμβάνονται το κεντρικό κτήριο μαζί με το σύνολο των βοηθητικών κτηρίων, γραφείων και εγκαταστάσεων, τον κινητό εξοπλισμό και τον περιβάλλοντα περιφραγμένο χώρο. Παράλληλα, παραχωρείται και το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του Parking No.5.

Στη διάταξη προβλέπεται ότι το ΟΑΚΑ θα λαμβάνει ετησίως το 30% επί των καθαρών εσόδων που προκύπτουν από την μίσθωση και την εμπορική εκμετάλλευση των κτηρίων, των εγκαταστάσεων και των υπαίθριων χωρών (με εξαίρεση τα έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις).

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις δεσμεύσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υπάρχει και μια επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ σε βάθος 12ετίας στις εγκαταστάσεις που τις παραχωρούνται ενώ αναλαμβάνει και τη συντήρηση αυτών, όπως και την αποκατάσταση λόγω φθορών και τα συναφή.

Επίσης, δίδεται το δικαίωμα στην ΕΟΚ να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων και κλιμακίων, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμες και για τέλεση και φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.