ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Βουλή η διάταξη παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό – Τι προβλέπει η σύμβαση

Λεπτομέρειες απομένουν για να περάσει οριστικά και να επικυρωθεί η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 έτη. Η διάταξη κατατέθηκε στη Βουλή και τίθεται προς ψήφιση.

Στη Βουλή η διάταξη παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό – Τι προβλέπει η σύμβαση | panathinaikos24.gr

Θέμα χρόνου είναι η επισφράγιση της συμφωνίας με το ΟΑΚΑ ώστε να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια.

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης οριστικά ο Χεζόνια» (Pic)
«Στη Ρεάλ Μαδρίτης οριστικά ο Χεζόνια» (Pic) 5.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη χθεσινή ημέρα, κατατέθηκε στη Βουλή και θα τεθεί για ψήφιση η σχετική διάταξη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο «τριφύλλι» και σε αυτή περιλαμβάνονται το κεντρικό κτήριο μαζί με το σύνολο των βοηθητικών κτηρίων, γραφείων και εγκαταστάσεων, τον κινητό εξοπλισμό και τον περιβάλλοντα περιφραγμένο χώρο. Παράλληλα, παραχωρείται και το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του Parking No.5.

Στη διάταξη προβλέπεται ότι το ΟΑΚΑ θα λαμβάνει ετησίως το 30% επί των καθαρών εσόδων που προκύπτουν από την μίσθωση και την εμπορική εκμετάλλευση των κτηρίων, των εγκαταστάσεων και των υπαίθριων χωρών (με εξαίρεση τα έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις).

Στις δεσμεύσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υπάρχει και μια επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ σε βάθος 12ετίας στις εγκαταστάσεις που τις παραχωρούνται ενώ αναλαμβάνει και τη συντήρηση αυτών, όπως και την αποκατάσταση λόγω φθορών και τα συναφή.

Επίσης, δίδεται το δικαίωμα στην ΕΟΚ να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων και κλιμακίων, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμες και για τέλεση και φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close