ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ανανέωσε για δυο χρόνια με Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν μαζί με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό για άλλα δυο χρόνια.

Επίσημο: Ανανέωσε για δυο χρόνια με Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς! | panathinaikos24.gr

Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν μαζί με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό για άλλα δυο χρόνια.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids)
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids) 4.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, λοιπόν, ο Σέρβος συνεχίζει να χτίζει το τριφύλλι και να το οδηγεί στην επόμενη μέρα με ευρωπαϊκή συμμετοχή και υψηλότερους στόχους.

Η ανακοίνωση

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close