ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ανανέωσε για δυο χρόνια με Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν μαζί με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό για άλλα δυο χρόνια.

Επίσημο: Ανανέωσε για δυο χρόνια με Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν μαζί με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό για άλλα δυο χρόνια.

Έτσι, λοιπόν, ο Σέρβος συνεχίζει να χτίζει το τριφύλλι και να το οδηγεί στην επόμενη μέρα με ευρωπαϊκή συμμετοχή και υψηλότερους στόχους.

Η ανακοίνωση

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.