ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράταση 10 ετών στην άδεια κατεδάφισης και 20 στην άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου!

Τροπολογία που εμπεριέχεται στο κλιματικό νομοσχέδιο διασφαλίζει το «Απόστολος Νικολαϊδης», μιας και η άδεια κατεδάφισης του ιστορικού γηπέδου του τριφυλλιού παίρνει παράταση όπως και η άδεια χρήσής του.

Παράταση 10 ετών στην άδεια κατεδάφισης και 20 στην άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου!

Η ιστοσελίδα «business daily», με δημοσίευμα της αναφέρει ότι  παρατείνεται η διάρκεια της άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου, η οποία ήταν στα 10 χρόνια, για άλλα τόσα. Φτάνοντας συνολικά την 20ετία.

Ένα ακόμη σημαντικό νέο για τον Παναθηναϊκό, είναι πως το υφιστάμενο γήπεδο, λαμβάνει άδεια λειτουργίας για το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα. Δηλαδή 20 έτη.

Όλα αυτά έχουν κατατεθεί στην Βουλή, καθώς εμπεριέχονται στο κλιματικό νομοσχέδιο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σχετική Έκθεση Συνεπειών του νομοσχεδίου, αναφέρεται:

«Με το προτεινόμενο άρθρο επιδιώκεται η ολοκλήρωση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης με την υλοποίηση της άδειας κατεδάφισης της Περιοχής Ανάπλασης 1 (σ.σ.: γήπεδο Παναθηναϊκού), το οποίο συνιστά πρόγραμμα αναπτυξιακού υπερτοπικού χαρακτήρα με θετικές συνέπειες για την ανάπτυξη της περιοχής του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων».

Ειδικότερα, το άρθρο 33 του νομοσχεδίου, με θέμα την ισχύ της άδειας κατεδάφισης στην Περιοχή Ανάπλασης Ι, δηλαδή στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, προβλέπει ότι «οι προθεσμίες της παρ. 4 του άρθρου 23 του ν. 3983/2011 (Α’ 144) τροποποιούνται ως εξής:

α) Η χρονική ισχύς της άδειας κατεδάφισης της περ. Β επεκτείνεται σε είκοσι (20) έτη.

β) Η δυνατότητα εξαίρεσης από την κατεδάφιση αυθαίρετων εγκαταστάσεων της περ. ΣΤ επεκτείνεται σε είκοσι (20) έτη.

γ) Η δυνατότητα νόμιμης λειτουργίας του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περιοχή Ανάπλασης επεκτείνεται σε είκοσι (20) έτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.