ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράταση 10 ετών στην άδεια κατεδάφισης και 20 στην άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου!

Τροπολογία που εμπεριέχεται στο κλιματικό νομοσχέδιο διασφαλίζει το «Απόστολος Νικολαϊδης», μιας και η άδεια κατεδάφισης του ιστορικού γηπέδου του τριφυλλιού παίρνει παράταση όπως και η άδεια χρήσής του.

Παράταση 10 ετών στην άδεια κατεδάφισης και 20 στην άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου! | panathinaikos24.gr

Η ιστοσελίδα «business daily», με δημοσίευμα της αναφέρει ότι  παρατείνεται η διάρκεια της άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου, η οποία ήταν στα 10 χρόνια, για άλλα τόσα. Φτάνοντας συνολικά την 20ετία.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids)
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids) 4.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα ακόμη σημαντικό νέο για τον Παναθηναϊκό, είναι πως το υφιστάμενο γήπεδο, λαμβάνει άδεια λειτουργίας για το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα. Δηλαδή 20 έτη.

Όλα αυτά έχουν κατατεθεί στην Βουλή, καθώς εμπεριέχονται στο κλιματικό νομοσχέδιο.

Στη σχετική Έκθεση Συνεπειών του νομοσχεδίου, αναφέρεται:

«Με το προτεινόμενο άρθρο επιδιώκεται η ολοκλήρωση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης με την υλοποίηση της άδειας κατεδάφισης της Περιοχής Ανάπλασης 1 (σ.σ.: γήπεδο Παναθηναϊκού), το οποίο συνιστά πρόγραμμα αναπτυξιακού υπερτοπικού χαρακτήρα με θετικές συνέπειες για την ανάπτυξη της περιοχής του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων».

Ειδικότερα, το άρθρο 33 του νομοσχεδίου, με θέμα την ισχύ της άδειας κατεδάφισης στην Περιοχή Ανάπλασης Ι, δηλαδή στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, προβλέπει ότι «οι προθεσμίες της παρ. 4 του άρθρου 23 του ν. 3983/2011 (Α’ 144) τροποποιούνται ως εξής:

α) Η χρονική ισχύς της άδειας κατεδάφισης της περ. Β επεκτείνεται σε είκοσι (20) έτη.

β) Η δυνατότητα εξαίρεσης από την κατεδάφιση αυθαίρετων εγκαταστάσεων της περ. ΣΤ επεκτείνεται σε είκοσι (20) έτη.

γ) Η δυνατότητα νόμιμης λειτουργίας του υφιστάμενου γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περιοχή Ανάπλασης επεκτείνεται σε είκοσι (20) έτη».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close