ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός – Δήμος: Έξαλλοι με τους 59, κινήσεις για να λυθεί πολύ σύντομα το θέμα!

Συαντήθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) με τον δήμαρχο Αθηναίων και τους συνεργάτες του, μετά την αγωγή από τα 59 μέλη του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός – Δήμος:  Έξαλλοι με τους 59, κινήσεις για να λυθεί πολύ σύντομα το θέμα! | panathinaikos24.gr

Φυσικά, το θέμα συζήτησης στη σύσκεψη, παρουσία μεταξύ άλλων των Κώστα Μπακογιάννη, Τάκη Μαλακατέ και Δημήτρη Βρανόπουλου, ήταν ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν από τους εμπλεκόμενους φορείς μετά την αγωγή των 59 μελών του Παναθηναϊκού και την αναβολή της υπόθεσης για τον Φεβρουάριο του 2023. Αυτό που συνέβη αυτή έχει βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τη διπλή ανάπλαση και το γηπεδικό ζήτημα, διότι η καθυστέρηση μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κάποια χρονοδιαγράμματα που αφορούν και τη χρηματοδότηση του μεγάλου έργου ή καλύτερα την “απελευθέρωση” αυτών των κονδυλίων. Αν αυτά τα δεν τηρηθούν, τότε το σενάριο του οριστικού τέλους της διπλής ανάπλασης είναι υπαρκτό! Επίσης, στη διπλή ανάπλαση εμπλέκονται και οι τράπεζες, οι οποίες δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση νέα εμπόδια και καθυστερήσεις.

Δεν τα κατάφερε
Δεν τα κατάφερε 668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που προκύπτει είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι έξαλλοι με τους 59 και την κίνησή τους. Θεωρούν, μάλιστα, ότι αυτό που έκαναν είναι ξεκάθαρα απόφαση να σταματήσουν το πρότζεκτ και να τινάξουν στον αέρα το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού. Μην ξεχνάμε ότι η αγωγή έγινε για το θέμα των 2/3 της πλειοψηφίας, αλλά και της επιστολής ψήφου, με τους 59 να τονίζουν ότι δεν έπρεπε να υπάρχει κάτι τέτοιο. Βέβαια, προκαλεί απορία πως μέσα στους 59 υπάρχουν και κάτοικοι του εξωτερικού, αλλά και της επαρχίας, που με την αγωγή που κατέθεσαν τάχθηκαν κατά της επιστολικής ψήφου! Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι ψήφισαν στη Γ.Σ. και ο τρόπος για να το κάνουν ήταν ΜΟΝΟ μέσω της επιστολικής. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι όλα αυτά ήταν απλώς προσχήματα με τους συγκεκριμένους να θέλουν απλώς να καθυστερήσουν το πρότζεκτ μέχρι να μπει οριστική ταφόπλακα και ο Παναθηναϊκός να μην πάει στον Βοτανικό.

Ολα τα παραπάνω συζητήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη και άπαντες έχουν εκνευριστεί με την κίνηση των 59. Μάλιστα, ακούστηκε και η ατάκα “οι σύγχρονοι κορμοράνοι”. Με τη διαφορά, βέβαια, ότι σήμερα μιλάμε για μέλη του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κινούνται δικαστικά κατά του ίδιου του Συλλόγου και προσπαθούν να μπλοκάρουν ένα έργο, στο οποίο η πλειοψηφία των όσων ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές του Α.Ο, άναψε το πράσινο φως!

Αποφασίστηκε να γίνουν κινήσεις προκειμένου το θέμα να λυθεί πολύ σύντομα! “Το έργο θα γίνει, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι”, ειπώθηκε κάποια στιγμή στη σημερινή συνάντηση και συζητήθηκαν οι τρόποι, προκειμένου να προχωρήσουν όλα σύντομα και να μην υπάρξει καθυστέρηση ή κίνδυνος οριστικού τέλους της διπλής ανάπλασης. Πιθανότατα, αύριο, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό Α.Ο

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close