ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Γιοβάνοβιτς έμεινε για να τον κάνει και πάλι πρώτο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με στόχο την επόμενη διετία να φθάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αρμόζει.

Ο Γιοβάνοβιτς έμεινε για να τον κάνει και πάλι πρώτο!

Το μεγαλύτερο βήμα για να επανέλθει στην κανονικότητα ο Παναθηναϊκός έγινε. Η παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι το 2024 δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού να γίνει η ομάδα πρωταγωνίστρια μετά από τόσα χρόνια, που βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Η συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα, αλλά ουσιαστικά συμφωνία υπάρχει εδώ και καιρό. Και η διοίκηση ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του Γιοβάνοβιτς και την εξέλιξη της ομάδας, και ο προπονητής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες δουλειάς και από τους στόχους, που είναι μπροστά του.

Πιο σημαντική από οποιαδήποτε μεταγραφή γίνει είναι η παραμονή του Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός κράτησε στον πάγκο του τον άνθρωπο, που τον μεταμόρφωσε και ο οποίος θα έχει το απόλυτο κουμάντο και στη συνέχεια για τις κινήσεις, που θα γίνουν. Eίναι δεδομένο, ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη τη νέα σεζόν με τον Ιβάν στον πάγκο και με τις κινήσεις, που θα γίνουν.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 2.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος το ήθελε με τρέλα και το φώναξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην Λεωφόρο και λίγες ημέρες μετά η διοίκηση του Παναθηναϊκού επικύρωσε τη συμφωνία, που υπήρχε εδώ και καιρό. Τώρα στήριξη στην ομάδα, στον Ιβάν και όλο το βάρος στον τελικό του κυπέλλου με στόχο να σηκώσουμε την κούπα και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, για να μπούμε στην επόμενη με μεγαλύτερους στόχους.

Η παρουσία του Ιβάν στον πάγκο είναι η απόλυτη εγγύηση για αυτό και για τις κινήσεις, που θα γίνουν, όπως είδαμε και το προηγούμενο καλοκαίρι με τους παίκτες, που ήρθαν και ανεβάζουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και επιτέλους ήρθε η ώρα να γελάσει ο κόσμος του μετά από τόσες πίκρες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.