ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνεχίζει να προκαλεί ασταμάτητα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει τις προκλήσεις.

Συνεχίζει να προκαλεί ασταμάτητα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, για την φριχτή δολοφονία της 20χρονης.

Το γεγονός ότι ο ίδιος την σκότωσε, το γεγονός ότι σκηνοθέτησε το έγκλημα αλλά και το γεγονός ότι υποδυόταν το ρόλο του κακόμοιρου συζύγου και πατέρα δεν φαίνεται να περνάει από το μυαλό του.

Χαρακτηριστική είναι η οργισμένη αντίδραση του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Νιώθω επίσης ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων λέγοντας παράλληλα ότι: «Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», διαμήνυσε.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...