ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό… ζουν για το Κύπελλο»

Ολα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό… ζουν για το Κύπελλο»

Ολα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αυριανό τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μπορεί να χαρίσουν στον Παναθηναϊκό το τρόπαιο μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα πάει με την γνωστή του 11άδα στον τελικό ο Παναθηναϊκός. Μπορεί κάποιος να πει μήπως παίξει με τρεις γιατί έχει διαθέσιμο και τον Κουρμπέλη, αλλά δεν το νομίζω. Το πιο πιθανό είναι να διατηρήσει την ομάδα που πήγε καλά στα play-offs. Θα χρειαστεί στην διάρκεια του αγώνα να φέρει λύσεις από τον πάγκο. Μια λύση είναι ο αρχηγός, άλλη είναι ο Καρλίτος ή ο Αλεξανδρόπουλος. Το αυριανό παιχνίδι θα κριθεί πολύ από τους παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο. Θα είναι ματς λεπτομερειών και μπορεί να κάνουν την διαφορά. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να μπει δυνατά, να πάρει την κατοχή αλλά να παίξει και με ασφάλεια. Δεν θα πάρει πολλά ρίσκα. Όποιος ανοίξει το σκορ, θα έχει μεγάλο προβάδισμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο «τριφύλλι» υπάρχει μεγάλη… δίψα για το Κύπελλο, καθώς παίκτες και προπονητής ζουν για αυτό το παιχνίδι και είναι μια στιγμή που την περίμεναν από την αρχή της σεζόν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.