ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο Χαραλαμπίδης!

Στον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν, ο Γιάννης Χαραλαμπίδης.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο Χαραλαμπίδης!

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου μετά την απόλυτα επιτυχημένη χρονιά της ομάδας και την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου μετά την απόλυτα επιτυχημένη χρονιά της ομάδας και την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «πράσινος» τεχνικός αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην άνοδο του τμήματος που πλέον στοχεύει στην Α’ Εθνική».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γιάννης Χαραλαμπίδης είπε: «Είναι ύψιστη τιμή για μένα να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η ταύτιση στόχων και φιλοσοφίας του συλλόγου ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μου ιδανικά και ιδεώδη βάζοντας τη νέα χρονιά τον πήχη ακόμα ψηλότερα στο δρόμο του πρωταθλητισμού με νέες διακρίσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, στους συνεργάτες μου και στους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους. Τέλος, μια βαθιά υπόκλιση στις αθλήτριες μου που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς βάζοντας γερές βάσεις για την επόμενη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...