ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό!

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Αθηνών όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς υπέγραψαν τις συμβάσεις για τον Βοτανικό.

Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό!

Παρά την προσπάθεια για σαμποτάζ από τους 59, το πρότζεκτ Βοτανικός προχωράει κανονικά.

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Παναγιώτης Μαλακατές και εκπρόσωπος των τραπεζών έβαλαν τις υπογραφές και έτσι το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του τριφυλλιού βρίσκεται στο δρόμο της υλοποίησης.

Αυτό το σκέλος ήταν εντελώς τυπικό, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είχαν συμφωνήσει και το μόνο που έμενε ήταν να καθαρογραφούν οι συμβάσεις. Φυσικά το σαμποτάζ των 59, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν την άποψη της πλειοψηφίας, πήγε το τυπικό αυτό θέμα μόλις λίγα 24ωρα πίσω.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.