ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Το διπλό όνειρο της Αθήνας και του Παναθηναϊκού αποκτά επιτέλους σάρκα και οστά»

Η τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη μετά την υπογραφή των τελικών συμβάσεων.

Μπακογιάννης: «Το διπλό όνειρο της Αθήνας και του Παναθηναϊκού αποκτά επιτέλους σάρκα και οστά»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης:

«Είναι μία ιστορική μέρα για τον Δήμο Αθηναίων. Το διπλό όνειρο της Αθήνας και του Παναθηναϊκού αποκτά επιτέλους «σάρκα και οστά». Χρειάστηκε να δουλέψουμε όλοι μαζί, μεθοδικά και αποτελεσματικά. Να υπερβούμε εγωισμούς, ανησυχίες, προσκόμματα. Να δούμε μακρύτερα από το “σήμερα” και να χτίσουμε για το “αύριο”. Με αυτές τις υπογραφές, περνάμε αποφασιστικά στο επόμενο στάδιο της υλοποίησης.

Χρειάζεται η ίδια προσήλωση, η ίδια καλή συνεργασία, η ίδια αποτελεσματικότητα. Σε λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο, ενώ οι Αθηναίοι μια όμορφη, ζωντανή γειτονιά στο Βοτανικό και αντίστοιχα ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Και αυτή είναι η δέσμευση όλων μας, της Πολιτείας, του Δήμου, του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ και των  Τραπεζών. Η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί, το έργο θα γίνει, δεν πρόκειται να το στερήσουμε από κανέναν Αθηναίο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Παναγιώτη Μαλακατέ, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Αλαφούζο, τον CEO της Alpha Bank και εκπρόσωπο της ΑΕΠ Ελαιώνα κ. Βασίλη Ψάλτη. Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω θερμά την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους Υπουργούς κ. Α. Γεωργιάδη, Γ. Γεραπετρίτη, Θ. Σκυλακάκη και τον υφυπουργό κ. Ν. Ταγαρά για την εξαιρετική συνεργασία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...