ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παραμένει στο «τριφύλλι» η Παπαφωτίου

Στον Παναθηναϊκό θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν η Αθηνά Παπαφωτίου, που ανανέωσε τη συνεργασία της με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Παραμένει στο «τριφύλλι» η Παπαφωτίου

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η παραμονή της Αθηνάς Παπαφωτίου στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη προχωρά με σταθερά βήματα στο «χτίσιμο» του ρόστερ για τη νέα σεζόν και μετά της Ρόγκα και Γκρόθες, στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει ν΄ αγωνίζεται και Αθηνά Παπαφωτίου.

Η Ελληνίδα πασαδόρος, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα και θα συνεχίσει να φορά την «πράσινη» φανέλα. Πλέον η διοίκηση μετά και τη συμφωνία με την 32χρονη έμπειρη αθλήτρια, προχωρά στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση μιας ομάδας που στόχο θα έχει τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και στόχο τη μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.