ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το Conference League – Που και πως θα συμμετάσχει το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα δώσει δύο προκριματικούς γύρους, με σκοπό η ομάδα να συμμετάσχει στους ομίλους του Conference League.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το Conference League - Που και πως θα συμμετάσχει το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει βάλει ως στόχο την επιστροφή και στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, με το «τριφύλλι» να θέλει να συμμετάσχει στους ομίλους του Conference League.

Για να συμβεί αυτό, οι «πράσινοι» θα κληθούν να δώσουν ένα προκριματικό γύρο (3ο) και εφόσον προκριθούν θα έχουν μπροστά τους την ευκαιρία των πλέι οφ, ώστε εκεί με μια πρόκριση ακόμα να φτάσουν στη συμμετοχή στους ομίλους της τρίτης στην κατάταξη της UEFA διοργάνωσης.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο, οι «πράσινοι» θα μπουν ως ανίσχυροι, ενώ αν καταφέρουν την πρόκριση, στα πλέι οφ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αγώνες για τον τρίτο προκριματικό θα διεξαχθούν στις 4 και 11 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, με τους «πράσινους» να περιμένουν με ανυπομονησία την κλήρωση.

Υποψήφιες αντίπαλες ομάδες προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ωστόσο υπάρχει μια εικόνα για το επίπεδο των συλλόγων, που είναι πιθανό να κληρωθεί ο Παναθηναϊκός στον τρίτο προκριματικό και στη συνέχεια στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.