ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επέστρεψε με επιτυχία το θαλάσσιο σκι

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενεργοποίησε και πάλι το τμήμα θαλασσίου σκι και σηματοδοτήθηκε από μετάλλιο σε διεθνή αγώνα.

Επέστρεψε με επιτυχία το θαλάσσιο σκι

Το «τριφύλλι» είναι εμβληματικό στο συγκεκριμένο άθλημα καθώς είναι ένας από τους πρώτους Συλλόγους που ιδρύθηκαν,αφού το τμήμα ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1965, έπειτα από πρωτοβουλία του Γιώργου Κασιδόκωστα.

Το τμήμα έχει τρεις επίσημους τίτλους από το 1966 ως το 1972 ενώ το 1967 και το 1969 ο Παντελής Κασιδόκωστας πήρε το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στις φιγούρες Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το τμήμα διέκοψε τη λειτουργία του το 1979 και μέσα στο 2021 εγκρίθηκε η εγγραφή του συλλόγου στα μητρώα της Ομοσπονδίας και είναι ένα από τα 25 σωματεία που το καλλιεργούν στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά τις αντιξοότητες με τον Covid το τμήμα ενεργοποιείται και πάλι και το Σαββατοκύριακο ήρθε ο πρώτος αγώνας για το «τριφύλλι».

Η Ρόζα Νικολακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Poros Cup που έγινε στον Πόρο Τροιζηνίας στην κατηγορία 35+W.Η αθλήτρια του ΠΑΟ ήταν πρώτη στο σλάλομ μαζεύοντας 55 πόντους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...