ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχεται συμφωνία ΝΒΑ-Euroleague-FIBA και «Netflix» που αλλάζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Ο πόλεμος οδεύει στο τέλος του! Οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι καταιγιστικές. Ποιος ο ρόλος Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και νέας tv πλατφόρμας τύπου Netflix.

Έρχεται συμφωνία ΝΒΑ-Euroleague-FIBA και «Netflix» που αλλάζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Ο πόλεμος οδεύει στο τέλος του! Οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι καταιγιστικές. Ποιος ο ρόλος Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και νέας tv πλατφόρμας τύπου Netflix. Το SDNA και ο Σωτήρης Βετάκης έχουν το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ