ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάριο για Μήτρου-Λονγκ, διαψεύδουν οι «πράσινοι» (Vid)

Ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ωστόσο η «πράσινη» ΚΑΕ, δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Σενάριο για Μήτρου-Λονγκ, διαψεύδουν οι «πράσινοι» (Vid)

Το δημοσίευμα εμφανίζει τον Παναθηναϊκό να είναι κοντά στην απόκτηση του 28χρονου ομογενή γκαρντ που αγωνίζεται στη Μπρέσια, όμως από το «τριφύλλι» τονίζουν πως δεν έχει βάση.

Ο Μήτρου-Λονγκ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχει τονίσει πως στόχος του είναι να παίξει στην Εθνική ομάδα ενώ και οι αριθμοί του είναι πάρα πολύ καλοί.

Συγκεκριμένα, σε 33 αγώνες είχε 17,5 πόντους, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό και τονίζουν πως το δημοσίευμα δεν ευσταθεί.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως για τη θέση «1» ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει ήδη την περίπτωση του Πάρις Λι από τη Μονακό που έκανε σούπερ χρονιά στο «Πριγκιπάτο» και βοήθησε την ομάδα του στην παρθενική της συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.