ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε πρώτο πλάνο η παραμονή του Χουάνκαρ – Κορυφώνονται οι συζητήσεις

Την επόμενη ημέρα κοιτάζουν στο «τριφύλλι» που έχουν θέσει ως προτεραιότητα την υπόθεση ανανέωσης του Χουάνκαρ.

Σε πρώτο πλάνο η παραμονή του Χουάνκαρ - Κορυφώνονται οι συζητήσεις

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις, «κλείδωσε» την επιστροφή στην Ευρώπη και επέστρεψε εμφατικά στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» ήδη έχουν σηκώσει μανίκια για την επόμενη σεζόν που θα είναι πιο απαιτητικοί και έχουν βάλει μπροστά τα ανοικτά θέματα των ανανεώσεων. Με τον Χουάνκαρ αυτή τη στιγμή να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Ισπανός μπακ ήταν βιονικός τη φετινή σεζόν, έπαιξε στη μεγαλύτερη μερίδα των αναμετρήσεων που έδωσε ο Παναθηναϊκός σε πρωτάθλημα και κύπελλο και η παρουσία του κρίθηκε καθοριστική για όσα πέτυχε το «τριφύλλι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και οι «πράσινοι» έχουν κάνει τις κινήσεις του με την πλευρά του παίκτη, ώστε να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Καλό κλίμα στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ισπανού υπάρχει, ενώ αποτελεί και κοινή επιθυμία η παραμονή του. Τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι συζητήσεις με τα δεδομένα να δείχνουν πως ο Χουάνκαρ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αμέσως μετά και μόλις κλείσει η υπόθεση με τον Ισπανό μπακ, οι «πράσινοι» θα στραφούν και στις υπόλοιπες υποθέσεις με τα θέματα των Βιγιαφάνιες και Σαντσες να παραμένουν ανοικτά, ενώ θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και για τον Γκατσίνοβιτς όπου θα επιστρέψει στην ομάδα του, τη Χοφενχάιμ και θα επαναξιολογηθεί από το νέο προπονητή που έχει κλείσει ο σύλλογος της Γερμανίας για τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.