ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πράσινη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι από την αρχή, έχτισε μεγάλη διαφορά επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη και έτσι επικράτησε με 85-65 των κίτρινων, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά της basket league. Η Λάρισα ο επόμενος αντίπαλος.

Πράσινη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό!

Το ματς Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με 9-4 στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα. Το προβάδισμα συνέχισε να το έχει ο Άρης μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Στο σημείο εκείνο το τριφύλλι αντέδρασε. Έπαιξε καλή άμυνα και με ένα σερί 12-0 διαμόρφωσε το σκορ στο 16-23 στο τέλος του πρώτου κομματιού του αγώνα.

Οι πράσινοι συνέχισαν στον ίδιο τέμπο και στο δεύτερο δεκάλεπτο και κράτησαν τον Άρη άποντο για παραπάνω από 15 αγωνιστικά λεπτά. Μετά από τρία λεπτά στην δεύτερη περίοδο το σκορ έφτασε στο 16-31, με το σερί των πράσινων να φτάνει στο 20-0! Με τον Παπαγιάννη σε πολύ καλή μέρα, το τριφύλλι αύξησε το προβάδισμα του και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενο με 28-48. Παράλληλα στην περίοδο αυτή έτρεξε και ένα τρομερό σερί και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να είναι πρωταγωνιστής. Η διαφορά κυμαινόταν γύρω στους 20 πόντους ενώ σε κάποιες φάσεις εφτασε και σε μεγαλύτερη τιμή. Μάλιστα με τις βολές του Κασελάκη στο τέλος της τρίτης περιόδου η διαφορά πήγε στο +21 και το σκορ διαμορφώθηκε στο 44-65. Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας για τρία δεκάλεπτα έκαναν την τέταρτη περίοδο ουσιαστικά τυπική διαδικασία.

Ο κόουτς Καστρίτης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο «μαχητικοί» στο τελευταίο δεκάλεπτο της σεζόν, ενώ ο Βόβορας είχε ως πρόθεση να αφήσει τον -άστοχο- Πέιτον Σίβα στο παρκέ για να εγκλιματιστεί περισσότερο και να δώσει λεπτά στους Μαντζούκα – Χουγκάζ. Ο Σχίζας και ο Κάουαν με τρία τρίποντα κατέβασαν την απόσταση στους 16π. (53-69 στο 33′), αλλά οι Κασελάκης – Νέντοβιτς (πρώτο του καλάθι) «απάντησαν» άμεσα (53-75 στο 35′). Στην τελική ευθεία τίποτα δεν άλλαξε δραματικά, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το άνετο διπλό (65-85) και την πρόκριση για τους ημιτελικούς της Stoiximan.gr Basket League.

Τα Δεκάλεπτα: 16-23, 28-48, 44-65, 65-85.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.