ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Χατζηγιοβάνη: “Έγραψε τη δική του σελίδα – Τάσο καλή τύχη”!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και του ευχήθηκε καλή τύχη για τη συνέχεια.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Χατζηγιοβάνη:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και του ευχήθηκε καλή τύχη για τη συνέχεια.

Το μήνυμα της ΠΑΕ: “Σήμερα ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη @tasos_chatzigiovanis, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού. Ο Τάσος έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού! Γιατί; Γιατί μπήκε στην οικογένεια του Τριφυλλιού, παιδί, σε ηλικία 15 χρονών, ως προϊόν των συνεργαζόμενων σχολών ποδοσφαίρου με τον Παναθηναϊκό. Γιατί έκλεισε 10 χρόνια στο σύλλογο, σπάνιο στη σύγχρονη εποχή. Γιατί κατέγραψε 168 συμμετοχές και 17 γκολ στην πρώτη ομάδα, όντας 40ός στη λίστα συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Γιατί το ταλέντο του ήταν αποδεκτό από συμπαίκτες και αντιπάλους. Γιατί αγαπήθηκε πολύ στο σύλλογο και αγάπησε πολύ τον σύλλογο σε καλές και δύσκολες στιγμές. Ο Τάσος αποχωρεί με το μετάλλιο του Κυπελλούχου Ελλάδας και όλοι εμείς του ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχει κάθε προσωπικό του στόχο! Τάσο καλή τύχη!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.