ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Να ξαναφέρουμε τις επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και τις μεγάλες ευρωπαϊκές του βραδιές»

Τα στοιχεία εκείνα που έφεραν στον Παναθηναϊκό τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας, ανέλυσε ο Φώτης Ιωαννίδης που θέλει να επιστρέψουν οι «πράσινοι» και στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.

Ιωαννίδης: «Να ξαναφέρουμε τις επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και τις μεγάλες ευρωπαϊκές του βραδιές»

Ο νεαρός φορ του «τριφυλλιού» θέλει περισσότερους τίτλους στο μέλλον με την ομάδα, ενώ σχολίασε και την επιστροφή στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Livesport»:

«Πάντα ονειρευόμουν να κατακτήσω τίτλους και αυτός ήταν ένας λόγος που επέλεξα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Γιατί πιστεύω ότι εδώ θα μπορέσω να κατακτήσω τίτλους. Όλοι είχαμε επικεντρωθεί στον στόχο του Κυπέλλου από την πρώτη μέρα. Όλοι ξέραμε την σημασία που έχει για την ομάδα και για τον κόσμο και θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές μέσα στη χρονιά και νιώσαμε πίεση από αρνητικά αποτελέσματα. Όμως αυτή η πίεση μας έκανε πιο δυνατούς. Αυτό που είδατε στα πλέι οφ και στο Κύπελλο, ως νοοτροπία, προέκυψε επειδή γίναμε πιο δυνατοί. Η ομάδα ανέβηκε επίπεδο, γίναμε πιο σκληροί. Στο τέλος βρεθήκαμε ακριβώς εκεί που μας άξιζε για φέτος. Περάσαμε από μία σκληρή διαδικασία, κάναμε τα λάθη μας, μάθαμε και διορθωθήκαμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ανταγωνισμό«Ο ανταγωνισμός μεταξύ μας για την ενδεκάδα είναι μεγάλος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στον Παναθηναϊκό. Όλοι είμαστε συναγωνιστές, παλεύουμε για το συμφέρον της ομάδας. Έχουμε έναν δίκαιο προπονητή και αυτός επιλέγει ποιος θα παίξει. Όποιος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, παίζει. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που τελείωσα την σεζόν ως βασικός, ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους και να κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη».

Για το μέλλον και την Ευρώπη«Νομίζω ότι μας λείπει η συνέπεια για να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, θα γίνει ακόμα καλύτερη, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Γνωρίζω ότι η ιστορία της ομάδας στην Ευρώπη είναι τεράστια. Την ξέρει όλος ο πλανήτης. Δεν αρκεί η συμμετοχή σε έναν προκριματικό γύρο, πρέπει να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...