ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Ζητώ και πάλι την ψήφο σας για έναν Παναθηναϊκό αξιόπιστο και ανταγωνιστικό που θα διεκδικεί τίτλους»

Με προσωπική του δήλωση, ο Τάκης Μαλακατές αναφέρθηκε στις εκλογές του Ερασιτέχνη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζητά και πάλι την ψήφο των μελών του Παναθηναϊκού.

Μαλακατές: «Ζητώ και πάλι την ψήφο σας για έναν Παναθηναϊκό αξιόπιστο και ανταγωνιστικό που θα διεκδικεί τίτλους» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Πριν περίπου 2 χρόνια και μετά την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα κοινά του Παναθηναϊκού στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν παρουσιάστηκε κανένας ενδιαφερόμενος να αναλάβει την διοίκηση του συλλόγου.

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»
Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» 907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο χρόνια μετά η διοίκηση μου κατάφερε:

Να φτιάξει ομάδες ανταγωνιστικές και άξιες όχι μόνο να διεκδικούν αλλά και να κατακτούν πρωταθλήματα και τίτλους τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αθλήματα.

Ενδεικτικά αναφέρω:

Πρωτάθλημα βόλεϊ αντρών 2020 (ρόστερ διοίκησης Γιαννακόπουλου)

Πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών 2021

Πρωτάθλημα βόλεϊ αντρών 2022

Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών 2022

Κύπελλο βόλεϊ γυναικών 2022

League cup βόλεϊ αντρών 2022

και 45 περίπου ακόμα τίτλους σε ατομικά αλλά και σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Να προσελκύει και να επενδύει σε αθλητές παγκόσμιας δυναμικότητας που στο πρόσφατο παρελθόν ούτε φανταζόμαστε ότι θα μπορούσαμε ποτέ να αποκτήσουμε όπως ο Ερνάντεζ.

Να διαπραγματευτεί σκληρά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να πετύχει όλους εκείνους τους όρους στις συμβάσεις για την Διπλή Ανάπλαση που έτυχαν της ευρύτατης αποδοχής από τα μέλη του Παναθηναϊκού στην Γενική Συνέλευση της 30ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να υπογραφούν οι συμβάσεις και το γηπεδικό που επί δεκαετίες αποτελούσε σημείο τριβών και αντιπαραθέσεων πλέον να έχει λυθεί και ο σύλλογος ενωμένος να βλέπει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα.

Σήμερα ζητώ εκ νέου την ψήφο σας για τη θέση του Προέδρου του Παναθηναϊκού μας με το ίδιο όραμα για την επόμενη τριετία ώστε να διοικήσω εκ νέου με τις ίδιες Παναθηναϊκές αρχές και αξίες.

Για να δημιουργήσουμε και πάλι ομάδες ανταγωνιστικές ικανές να διεκδικούν και να κατακτούν πρωταθλήματα. Για να αναπτυχθούν περαιτέρω τα ατομικά αγωνίσματα με ιδιαίτερη έμφαση στο στίβο και την κολύμβηση. Για να συνεχίσουν οι ακαδημίες μας να λειτουργούν για να αποτελούν φυτώρια νέων Παναθηναϊκών αλλά και ταλέντων ικανών να συνεχίσουν και σε μεγαλύτερες ηλικίες να αγωνίζονται στον Σύλλογό μας.

Για να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και φερεγγυότητά μας ως Σύλλογος που πλέον έχει γίνει πόλος έλξης σημαντικών αθλητών και αθλητριών. Και, τελικά, για να εξασφαλίσουμε ότι όλα όσα υπεγράφησαν στις συμβάσεις για τις νέες εγκαταστάσεις μας θα τηρηθούν στο ακέραιο και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα που δεν έχουν επίσημα καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή ένα ορμητικό ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω παρά μόνο αν εμείς το επιτρέψουμε.

Είναι προφανές ότι όσοι έχουν θέσει υποψηφιότητα πέραν όσων πλαισιώνουν τη δική μου προσπάθεια και πρόταση έχουν διαφωνίες με τον τρόπο διοίκησης μου η ακόμα και με εμένα σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι εξόχως καθοριστικό για την επόμενη μέρα το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να είναι αρραγές και ενωμένο. Τόσα χρόνια αναζητούσαμε οικονομική υγεία και σταθερότητα και τώρα που τα βρήκαμε δεν πρέπει να τα απεμπολήσουμε διασπώντας την ενότητα μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των μελών του Παναθηναϊκού όχι μόνο προς το πρόσωπο μου αλλά και στους ανθρώπους που θα κληθούν μαζί μου να πάρουν δύσκολες αποφάσεις την επόμενη τριετία.

Κάθε ψήφος είναι σημαντική για την προάσπιση της ενότητας του Συλλόγου, μακριά από διχασμούς και προστριβές, για κομβικά ζητήματα όπως το γηπεδικό και η καθημερινότητα του συλλόγου.

Τα άτομα που κρίνω ότι πρέπει να πορευτώ μαζί τους από τούδε και στο εξής και έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμένα ως προς το «διοικείν» και τα τεκταινόμενα στο Σύλλογό μας είναι τα ακόλουθα:

ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΓΑΛΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΕΡΖΑΚΗ ΕΛΛΗ

Σας ευχαριστώ».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close