ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα χρειαστεί χρόνος για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού – Να έχει υπομονή ο κόσμος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει άμεσα τα συμβόλαια των Αϊτόρ και Βέλεθ.

Νικολογιάννης: «Θα χρειαστεί χρόνος για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού – Να έχει υπομονή ο κόσμος»

Χρόνος και υπομονή θα χρειαστεί και φέτος από την μεριά όλων, σε ό,τι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Περιμένουμε μέχρι αρχές ή τέλος της άλλης εβδομάδας τι θα γίνει με τον Χουάνκαρ. Στα υπόλοιπα θα χρειαστεί χρόνος, δεν νομίζω ότι θα έχουμε άμεσα εξελίξεις. Ακόμα και στο θέμα του Βιγιαφάνιες, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα μαζί του αυτή την στιγμή. Ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς κοιτάζουν παίκτες με γκολ στη μεσαία γραμμή. Να έχει υπομονή ο κόσμος, οι μεταγραφές θα γίνουν σιγά-σιγά», είπε μεταξύ άλλων.

O έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες και για την θέση του σέντερ φορ -που θα δώσει πολλά χρήματα το «τριφύλλι»- τους οποίους κοιτάζει ο Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στους Αϊτόρ και Βέλεθ, που ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού και θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση των συμβολαίων τους που λήγουν το 2023.

Ενώ επισήμανε πως μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις ημέρες θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα και το τοπίο αναφορικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία των «πράσινων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.