ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: «Ο γιατρός μου είπε να πίνω 4 φορές την εβδομάδα το σπέρμα του άντρα μου»

Μία παράξενη συμβουλή από τον γιατρό της προκειμένου να μείνει έγκυος μοιράστηκε η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: «Ο γιατρός μου είπε να πίνω 4 φορές την εβδομάδα το σπέρμα του άντρα μου»

Στις προσπάθειές της να μείνει έγκυος με τον σύντροφό της -και διάσημο ντράμερ- Τράβις Μπάρκερ αναφέρθηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, μέσω της εκπομπής “The Kardashians”.

Η σταρ είπε συγκεκριμένα πως «ο γιατρός μου είπε ότι ένα πράγμα που θα μπορούσε να με βοηθήσει είναι να πίνω σπέρμα τέσσερις φορές την εβδομάδα»!

Ο Μπάρκερ σχολίασε «λατρεύω αυτόν τον γιατρό, έχω… Α’ ποιότητας σπέρμα».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πρόσφατα, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να τεκνοποιήσει, αν και έχει υιοθετήσει και άλλες πρακτικές, όπως η αποφυγή της καφεΐνης, της γυμναστικής και του… σεξ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE