ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η Χοφενχαϊμ κοστολογεί στα 4 εκατ. ευρώ για Γκατσίνοβιτς – Τον θέλει δανεικό ξανά ο Παναθηναϊκός»

Τι αναφέρει το δημοσίευμα από την Σερβία για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

«Η Χοφενχαϊμ κοστολογεί στα 4 εκατ. ευρώ για Γκατσίνοβιτς - Τον θέλει δανεικό ξανά ο Παναθηναϊκός»

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Σερβία η Χόφενχαϊμ κοστολογεί τον Γκατσίνοβιτς στα 4 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη οι «πράσινοι», θα επιδιώξουν να επεκτείνουν τον δανεισμό του και να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του (έχει μέχρι το 2024 με την Χόφενχαϊμ).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.101 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε, ότι πήγε στην ελληνική ομάδα ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Οι Έλληνες θα ήθελαν να κρατήσουν τον Μιγιάτ στις τάξεις τους και την επόμενη σεζόν και έτσι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την αγορά του συμβολαίου του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Ο δανεισμός δεν ήταν με οψιόν αγοράς. Πλέον το τίμημα που ζητά η Χόφενχαϊμ είναι αρκετά υψηλό για τον Παναθηναϊκό.

Οι Γερμανοί κοστολογούν τον Γκασίνοβιτς στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Μια άλλη επιλογή που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει ξανά δανεικό τον ποδοσφαιριστή, καλύπτωντας το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.