ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διπλό «χτύπημα» η Μπαρτσελόνα – Στην έξοδο ο Καλάθης

Λεπτομέρειες μένουν για να επισημοποιηθεί η διπλή μεταγραφική κίνηση της Μπαρτσελόνα με Σατοράνσκι και Βέσελι. Αποχωρεί ο Καλάθης που έχει πρόταση από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα.

Διπλό «χτύπημα» η Μπαρτσελόνα - Στην έξοδο ο Καλάθης

Στην Μπαρτσελόνα θα αγωνίζονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ερχόμενη σεζόν οι Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τους δύο Τσέχους και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να επισημοποιήσει την ένταξή τους για την ερχόμενη σεζόν.

Οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι για ολικό λίφτινγκ στην ομάδα μετά και τη φετινή αποτυχία να πάρουν την Ευρωλίγκα και θα προχωρήσουν και σε αποχωρήσεις με τον Νικ Καλάθη να οδεύει προς την έξοδο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ομογενής πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από παρουσία δύο ετών, με τον πιθανότερο προορισμό να είναι η Κωνσταντινούπολη και η Φενέρ που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει καταθέσει έμπρακτα το ενδιαφέρον της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...