ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Χάσαμε ένα δεκάλεπτο να βρούμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Ο Γιώργος Βόβορας ανέλυσε το ματς ενώ στάθηκε και στο περιστατικό με τον Σαντ Ρος.

Βόβορας: «Χάσαμε ένα δεκάλεπτο να βρούμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Νομίζω η Λάρισα έχει δείξει για ποιο λόγο είναι στα ημιτελικά. Είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι, έπαιξε με μεγάλη ένταση. Εμείς χάσαμε ουσιαστικά ένα δεκάλεπτο να βρούμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο είναι που θέλουμε να χτίσουμε την αμυντική μας νοοτροπία, πάνω στην άμυνα που μας επέτρεψε να πετύχουμε 29 πόντους. Δεν είχαμε τη διάρκεια που θέλαμε, κάναμε απλά το 1-0, σε 48 ώρες περιμένουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Λάρισα θέλει τη νίκη σίγουρα και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, ώστε να κάνουμε το 2-0, που είναι σημαντικό».

Για τον Σαντ Ρος που στο τέλος δεν ήταν με την ομάδα σε ένα τάιμ άουτ: «Πιο πολύ με τον εαυτό του τα έβαλε, γιατί οι παίκτες έχουν ξέρετε μεγάλο “εγώ”. Σήμερα ο Μούντι βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, έβαλε μεγάλα σουτ και ένας σκόρερ όταν νιώθει το παιχνίδι μετά πρέπει να παίξεις εξαιρετική άμυνα πάνω του. Αυτά συμβαίνουν. Ο Σαντ Ρος είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στο παιχνίδι και δεν του άρεσε που ο Μούντι σκόραρε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν αυτά τα παιχνίδια είναι προετοιμασίας ενόψει των τελικών: «Ουσιαστικά υγιείς και όλη μαζί ήταν το τρίτο παιχνίδι που παίξαμε όλοι μαζί. Με την επιστροφή του Νέντοβιτς στο ρόστερ και του Έβανς από τον τραυματισμό. Η Λάρισα αξίζει τον σεβασμό και σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να δούμε τα λάθη που κάνουμε. Μας δίνουν την ευκαιρία, γιατί ουσιαστικά εμείς χτιζόμαστε στα πλέι οφ και κάθε ματς είναι τελικός».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα. Ότι μπορεί να παίξει γρήγορα, αρκεί να παίξει άμυνα. Αυτό είναι ένα αβαντάζ που έχει από σχεδόν όλες της ομάδες της Ευρώπης και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...