ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η Κορίνθιανς έχει προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον Βιτάλ» (pic)

Όπως αναφέρει η έγκριτη «Lance», η Κορίνθιανς έχει στα χέρια της προτάσεις για τον Ματέους Βιτάλ από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

«Η Κορίνθιανς έχει προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον Βιτάλ» (pic)

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ματέους Βιτάλ, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό φέτος ως δανεικός, αλλά παρά το καλό ξεκίνημα δεν θα κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και έτσι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα, «Lance» η Κορίνθιανς έχει δεχτεί προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, είναι πολύ ικανοποιημένη από το γεγονός αυτό ελπίζοντας ένα σημαντικό ποσό, 4 εκατ. ευρώ αναφέρεται, στα ταμεία της.

Το τι θα γίνει κανείς δεν τον ξέρει με τον Βιτάλ μάλιστα να έχει αλλάξει μάναντζερ και να έχει πλέον αυτόν με τον οποίο συνεργάζεται ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.