ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» επιτεύγματα του Παλάσιος! (Pic)

Όσα σημείωσε την πρώτη του σεζόν με την «πράσινη» φανέλα ο Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» επιτεύγματα του Παλάσιος! (Pic)

Ιδιαίτερη αναφορά στα κατορθώματα του Σεμπάστιαν Παλάσιος στην πρώτη του χρονιά με την «πράσινη» φανέλα έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media.

Ο Αργεντινός εξτρέμ την τρέχουσα σεζόν βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του ώστε να πετύχει τους στόχους, με αποκορύφωμα τη γκολάρα που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο «πράσινο» διπλό στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου.

Τη φετινή σεζόν με τους κυπελλούχους Ελλάδας, ο Παλάσιος κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 τέρματα, ήταν πρώτος σε αγωνιστικά λεπτά (2987), ενώ ήταν αυτός που είδε τους αντιπάλους του να του κάνουν τα περισσότερα φάουλ (85).

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η πρώτη σεζόν ήταν μια πρόγευση για όσα μπορεί να πετύχει με το «τριφύλλι» ο «Τούκου» χωρίς καν να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία, όσα θα καταφέρει τη νέα σεζόν, όπου το αγωνιστικό επίπεδο θα ανέβει κι άλλο, ενώ και ο ίδιος θα έχει ενσωματωθεί περισσότερο στον ηγετικό ρόλο που κατάφερε να κερδίζει πανάξια με την απόδοσή του στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.