ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μόλβαλης από… χρυσό!

Ο καταδύτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Μόλβαλης πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Άννα Μαρία Σαχίνη.

Παναθηναϊκός: Μόλβαλης από… χρυσό! | panathinaikos24.gr

Συγκεκριμένα, στο αγώνισμα καταδύσεων από Σταθερά της OPEN ο Μόλβαλης με 384,40 βαθμούς τερμάτισε στην πρώτη θέση. Από κει και πέρα το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Θανάσης Τσιρίκος του ΝΟΒΑ (357,15 β.) και το χάλκινο ο Θεόφιλος Αυθίνος της Αργούς (278,35 β.).

Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;»
Πρίντεζης στην ομάδα ΑμεΑ πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού: «Τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» 918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις Γυναίκες, στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ με 227,50 β. Δεύτερη ήταν η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου της Αργούς με 218,10 β. και τρίτη η Άννα Μαρία Σαχίνη του Παναθηναϊκού με 215,15 β.

Ο σύλλογος της Αργούς πρώτευσε στη Γενική βαθμολογία με 57 βαθμούς, ενώ πήρε πρωτιά και στις επιμέρους βαθμολογίες Ανδρών (29 β.) και Γυναικών (28 β.).

Τη 2η θέση στη Γενική βαθμολογία πήρε ο ΝΟΒΑ, την 3η ο Παναθηναϊκός και την 4η οι Πέντε Κύκλοι, με την ίδια σειρά κατάταξης να έρχεται και στην επιμέρους βαθμολογία των Γυναικών. Στη βαθμολογία των Ανδρών τη 2η θέση πήρε ο Παναθηναϊκός και την 3η ο ΝΟΒΑ.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close